Nieuws

22/11/2017 07:18:19 - Admin JogLog
Het prijzengeld van de Vlaams-Brabantse campagnes in de Jogliga werd ondertussen toegekend. De eerste vijf van elke campagne vielen in de prijzen. Je kan het nieuwe saldo van je Joggies raadplegen door in te loggen op de website. Belangrijk: - Je kan nu al je waardebons opvragen door je adres door te mailen naar info@kepco.be - Je hebt tijd tot 22/12/2017 om je waardebons op te vragen. Daarna worden de website en alle nog openstaande saldo's gereset. - We versturen geen waardebons vooraleer de Antwerpse campagnes afgelopen zijn en het prijzengeld daarvan ook verdeeld is. - Het hele bedrag wordt per deelnemer in zijn geheel en enkel in de vorm van waardebons van The Fashion Store opgestuurd naar 1 adres - Voor wie het nog niet wist: 1 joggy = 1 euro
06/02/2017 11:12:55 - Admin JogLog
Nieuwe kalender voor de JogLiga 2017 online !!!
17/11/2016 07:42:16 - Admin JogLog
De prijzen van de JogLiga 2016 werden toegekend. We mochten de Joggies-rekening van maar liefst 22 verschillende deelnemers spekken met in totaal 932 Joggies. Ziehier de gelukkigen met het aantal Campagne-overwinningen en gewonnen Joggies: Daniele Van Os (3 + 1 gedeelde) - 149 Bart Vanden Bosch (3) - 136 Katrien Geudens (1) - 102,5 Rudy Vanden Bosch (2) - 83 Katrien Van den Dries (2) - 73,5 Chris Wouters (1) - 72,5 Jo Vervecken (1) - 70 Jente Raeymaekers (0) - 39 Ronald Raeymaekers (1) - 38,5 Joni De Haes (1) - 26 Jan De Wyngaert (0) - 21 Isabelle Servranckx (1 gedeelde) - 17,5 Jean-Luc Tuerlinckx (0) - 17 Walter Willekens (0) - 16 Stijn Torfs (0) - 15 Ivan Verstraeten (0) - 13,5 Lars Raeymaekers (0) - 12,5 Christophe Vanhamme (0) - 9 Freddy Van Geenhoven (0) - 7,5 Tim Driezen (0) - 6 Vicky Liekens (0) - 4,5 Tom Matthys (0) - 2,5 Vanaf nu kunnen deze Joggies ingewisseld worden (1 Joggy = 1 euro) voor cadeaubons van De Kapster (Westerlo) of The Fashion Store (Aarschot). U stuurt daarvoor een mailtje naar info@kepco.be met vermelding van - het gewenste bedrag - de gewenste sponsor: De Kapster of The Fashion Store - uw naam - naam en adres van de bestemmeling. Hou wel rekening met een verzendingskost van 0,5 Joggy per bestelling.
19/10/2016 16:36:45 - Admin JogLog
Belangrijke JogLiga update !!! Om alle voorbereidingen voor de JogLiga 2017 tijdig rond te krijgen, schuiven we de deadline van de JogLiga 2016 naar voren. Concreet wil dit zeggen dat iedereen tijd heeft tot 15/11/2016 om zijn tijden voor de Battles van 2016 in te geven. Na die datum tellen de tijden niet meer mee voor de uitslag van de JogLiga Campagnes. Dit houdt in dat we veel sneller kunnen overgaan tot het verdelen van de prijzenpot en kunnen starten aan de opkuis en uitbreiding van JogLog, zodat alles klaar is om er in maart weer volle bak tegenaan te gaan.
20/08/2016 13:32:02 - Admin JogLog
Breaking News !! De JogLiga blijft ook in 2017 doorgaan in de regio's Westerlo, Aarschot en Heist-op-den-Berg !! Maar... met extra features die het voor alle joggers mogelijk moeten maken om bovenaan te eindigen. Naast snelheid zal dus ook tactisch spelinzicht vereist zijn om te winnen. De laatste JogLiga-wedstrijden van 2016 komen er binnenkort aan en de strijd ligt nog helemaal open. Momenteel mogen volgende lopers beginnen dromen van winst in minstens 1 gesponsorde campagne: Bart Vanden Bosch Chris Wouters Daniele Van Os Isabelle Servranckx Jente Raeymaekers Jo Vervecken Ronald Raeymaekers Rudy Vanden Bosch Zij maken veel kans om in januari hun rekening te spekken met extra Joggies, maar iedereen heeft nog tijd tot 31/12 om hun tijden voor de JogLiga-wedstrijden in te geven. Er kan dus nog veel veranderen als er nog wat toppers zich in de strijd komen moeien... PS: De grote opkuis van onze website is ondertussen gestart. Zij die hem regelmatig bezoeken, zullen dat zeker al gemerkt hebben aan de Home-pagina. In de komende weken zullen de niet-gesponsorde campagnes verdwijnen van de website alsook de mogelijkheid om zelf joggings toe te voegen. Wees gewaarschuwd dat binnenkort enkel de historische uitslagen van de JogLiga zullen behouden blijven. De rest verdwijnt onherroepelijk. Tegen 2017 moet de website meer eenvoud en overzicht uitstralen en zullen de foto's, andere media en de JogLiga de centrale spil vormen.
08/08/2016 12:14:43 - Admin JogLog
Zoals op onze Facebookpagina al werd aangekondigd, verdwijnen er tegen 2017 geleidelijk aan een aantal functionaliteiten van de website. Samengevat zal het aantal joggings dat op deze site vermeld wordt, beperkt worden tot degenen die deel uitmaken van door ons georganiseerde acties of wedstrijden. Alles wat irrelevant is voor het organiseren van deze acties, zal verdwijnen. Wat verdwijnt er dus concreet: - Het zelf aanmaken van nieuwe joggings - Tijdsregistratie voor alle mogelijke joggings - Commentaren, GPS, etc... bij de tijdsregistraties - Het supporteren voor andere leden - Het nieuwsoverzicht met nieuws over andere leden - De joggingkalender - De uitgebreide profielen - De persoonlijke deelnamelijst Er zal ook een opkuis gedaan worden van accounts die geen activiteit hebben vertoond in 2016. Wat wel overblijft: - Foto's, video's, artikels en eventuele andere media, ter ondersteuning van de Facebookpagina - De vermelding en tijdsregistratie voor joggings die deel uitmaken van door ons georganiseerde acties. Zo kunnen we die functionaliteit toch nog blijven gebruiken voor het opmaken van tussen- en eindstanden. - De JogMails, zodat leden elkaar persoonlijk kunnen blijven contacteren of feliciteren Als we deze wijzigingen doorvoeren, kunnen we misschien het leven van de JogLiga nog redden door hem meer ruimte en aandacht te geven op de site. Al is alles heel sterk afhankelijk van de bereidheid van sponsors en maken enkel de campagnes van Aarschot, Westerlo en Heist-op-den-Berg kans om te blijven bestaan. De definitieve beslissing hieromtrent wordt dus nog even uitgesteld...